Dittlag utvecklas fortfarande ...

Dittlag utvecklas fortfarande, men inte så snabbt som tidigare. Eftersom jag inte får så många förslag på nya funktioner så lägger jag inte så mycket tid på nyutveckling. Men jag försöker fortfarande fixa eventuella problem med existerande funktionalitet och lägger också vissa nya funktioner som det är stort tryck på.

I en uppdatering idag har jag bla.

  • Lagt in sortering på anmälda medlemmar. Den som anmäler sig först kommer högst upp på listan vilket gör det mycken snabbare att avgöra vilka som anmält sig först.
  • "Gråat ut" vilande medlemmar i anmälningen till händelser. Jag vill inte ta bort vilande medlemmar helt för att fortfarande ge dem möjlighet att anmäla sig.
  • Ändrat varningsmeddelandet som skrivs ut innan man ställer in ett möte. I det nya meddelandet rekommenderas lagledaren att uppdatera beskrivningen av händelsen med en förklaring till det inställda händelsen i samband med att man ställer in. På detta sätt kan alla förstå anledningen till att händelsen blev inställd.
  • Lagt till en flattr knapp för er som uppskattar tjänsten ;). Jag har själv inte använt flattr tidigare men jag tycker det är en bra lösning för stöd av kreatörer på internet.

Flattr this

Ni är som vanligt välkommna att lämna synpunkter på dittlag.se@gmail.com.

Published on