Se nästa möte i mobilen

Har du varit på väg till en träning och undrat om det verkligen blev tillräckligt med folk? Har du i sådana fall svurit lite över dittlag's sida i din mobils webbläsare? I sådana fall är detta en funktion för dig!

I den senaste uppdateringen av dittlag finns det nu möjlighet att se det närmast kommande (eller pågående) händelsen i en snyggt mobilanpassad vy. Du behöver inte ens logga in för att öppna den.

Från denna mobilanpassade sida kan du ...

  • Anmäla dig till händelsen
  • Se vilka som är anmälda
  • Ta kontakt med andra medlemmarna i laget (via e-post och telefon)

Anmälan gör du via följande förenklade dialog.

Behöver du kontakta någon medlem kan du med ett enkelt klick ta upp dess kontaktuppgifter. I dom flesta moderna telefoner (Android eller Ios) kan du direkt starta telefoni eller e-post applikationen, med rätt mottagare ifylld, genom att klicka på telefonnummret respektive e-post adressen.

Hur gör man då för att komma åt denna mobilsida? Eftersom det inte krävs någon inloggning behöver varje medlem skapa en unik vy för sitt personliga bruk. Vyn är en vanlig URL men speciellt anpassad för en lagmedlem. Om någon annan får tillgång till denna speciella URL kan dom också komma åt din sida utan inloggning.

Du kan enkelt skapa vyn när du är inloggad på ditt lag. Det är rekommenderat att logga in från den enhet som du sedan vill använda för att komma åt din sida. Detta för att det ska vara enkelt att skapa ett bokmärke till din personliga sida på den enhet där du behöver den.

Gör följande steg.

  1. Logga in på ert lag på den enhet (tex. mobiltelefon) som du senare ska använda för att komma åt din mobilsida.
  2. Gå till fliken "Händelser".
  3. Klicka på länken "Mobile" nere till höger under listan av händelser.
  4. Klicka på länken "Mobil Startsida" på följande sida.
  5. Sätt ett bokmärke på den sida som precis öppnades.

Sidan som öppnas via länken "Mobil Startsida" är antingen beskrivning av kommande/nuvarande möte (se exempel ovan) eller en "tom" sida om det inte finns något kommande möte.

Oavsett så är det denna sida som du ska lägga ett bokmärke på. Detta bokmärke kommer fortsättningsvis alltid att ta dig till din mobilsida för kommande möte utan att du behöver logga in.

Om du vill se andra sätt som du kan förbättra din upplevelse av dittlag i din mobiltelefon kan du ta en titt på Dittlag i mobilen.

Hoppas att du uppskattar din nya mobilvy!

Published on